Persoonlijk

Mijn naam is Christel de Jong en mijn motto is:
‘hoe ouder hoe soepeler’

Mijn hele leven ben ik al op zoek naar mijn passie. En die heb ik gevonden bij yoga. Tijdens mijn yoga opleiding werd ik pas echt enthousiast over yoga. Omdat we dagelijks de asana’s (houdingen) moesten oefenen, merkte ik dat mijn lichaam steeds soepeler en sterker werd. Ook voelde ik me stabieler en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Niet alleen de asana’s deden en doen veel met mijn lichaam ook de pranayama’s (ademhalingsoefeningen) hebben een positieve werking.
Hoewel ik de opleiding niet ging volgen om zelf les te geven, werd ik zo enthousiast dat ik vanzelf bij vrienden en familie ging oefenen. Daaruit ontstond een oefengroepje van twee. Dit werden er drie, vijf en zo ging het vanzelf door.

Ik ben blij dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Ik ben mijn eigen yogastudio begonnen in de Hof van Twente in de Laarschool in Goor:
‘Yoga voor Iedereen’.

Ik heb zelf ervaren wat yoga met je lichaam kan doen. Het maakt je lichaam soepeler en sterker. Ook leer ik de grenzen van mijn lichaam te respecteren. Niet altijd meer mijn best te doen. Ik vind het leuk om dit ook aan andere mensen over te brengen. Het les geven is vanzelf ontstaan.

Mijn lessen zijn een combinatie van hatha yoga en yin yoga. Mindful yoga.
Wil je ook ervaren wat yoga voor jou kan doen? Ook met één uurtje per week is je lichaam al blij. Het is ook mogelijk om een privé les te boeken.

Mail: christel@yogavooriedereen.nl of bel 06 217 05 730.