Yoga iets voor jou?

Toen ik een burn out had vertelde de bedrijfsarts me dat ik vooral leuke dingen moest doen. Leuke dingen? Wat vond ik leuk? Ik was vooral druk bezig. Werken, heen en weer rijden van en naar mijn werk. Boodschappen doen, eten koken, huiswerk overhoren, wassen, strijken naar verjaardagen naar sport etc. Gewoon…wat de meeste werkende moeders doen. Ik zat in een op hol geslagen trein en was eruit gevallen. Wat vind ik nu eigenlijk leuk? Goeie vraag.

Toen bedacht ik dat ik mijn wekelijkse uurtje yogales op donderdagmorgen altijd erg leuk vond. Hoewel ik dit uurtje ook regelmatig miste omdat ik het te druk had.
Maar als ik dan koos om naar yoga te gaan voelde ik me de hele dag goed. Heerlijk ontspannen.
Toen besloot ik om een yoga opleiding te gaan doen. Gewoon voor mezelf. Niet om les te geven. Maar wat bleek? Ik vond het zo leuk dat ik ook les ben gaan geven.

Wil je erachter komen of yoga ook iets voor jou is? Neem dan contact met me op via de mail christel@yogavooriedereen.nl of 06 217 05 730.