Reacties van deelnemers; wat vinden jullie van de yogalessen?

1. Ik vind dat je prettig les geeft, respectvol en heel ontspannend voor mij.

2. Heel fijn. Je bent heel zorgzaam en rustig.

3. Ik vind het heel prettig om mijn spieren soepel te houden. Speciaal mijn rug en bekken. Hier zitten mijn problemen en hier wordt veel aandacht aan besteed. Dus toppie!

4. De yogalessen zijn heel fijn. Door de aandacht voor mijn lichaam geeft de yoga me meer bewustwording van bijvoorbeeld spanning die ik vast houd en leer ik dit los te laten.
Yoga geeft me balans en rust.

5. Ik vind de yogalessen heerlijk. Ik kom niet voor niets twee keer in de week.
Ik heb ook elders yogalessen gehad, maar deze springt er uit.

6. Ik vind jouw yogalessen fijn.

7. Ik vind de yogalessen fijn en goed te volgen.

8. Ik vind de yogalessen heerlijk. Iedere keer weer. Ga zo door.

9. Ik vind de yogalessen heerlijk, mede dankzij jouw wijze van lesgeven en je rustgevende stem. Dat is zeker medebepalend voor het beleven van de yoga lessen.

10. De yogales vind ik echt even een uurtje voor mezelf. Het is ontspannend en toch hard werken. Het houdt mijn lichaam soepel. Vooral voor mijn rug is dit heel belangrijk. Christel geeft duidelijk en gedreven les. Ze blijft zelf bijleren en cursussen volgen en dat deelt ze vervolgens weer met ons. Hierdoor blijven de lessen afwisselend en boeiend. Een echte aanrader!

11. Ik vind de yogalessen prettig. Ik kom er meestal erg ontspannen uit. 

12. Ik vind de lessen fijn.

13. Ik vind de lessen erg prettig. Jij bent behulpzaam in de les. Je hebt een plezierige rustgevende stem. Het is ook fijn dat je zelf meedoet. Ik ben door deze lessen veel soepeler geworden. Dit had ik niet van yoga verwacht.

14. Ik vind jouw yogalessen erg prettig. Je zorgt voor een fijne, warme en veilige sfeer. Vooral de yin oefeningen en de oefeningen die het lijf en leden lekker los maken vind ik fijn. De aandachtsoefeningen vind ik nog steeds erg lastig. Mijn hoofd is nog steeds overal behalve daar waar het op dat moment moet zijn.

15. Jouw manier van les geven vind ik prettig. Gevarieerd. En een prettige opbouw.

16. Je geeft uitstekend les, met veel aandacht voor elk individu en voor datgene wat een ieder aan kan. Je legt goed uit waar de oefeningen voor zijn. Je bent erg zorgzaam en liefdevol voor al je yogi’s. je brengt een geweldig fijne, serene en homogene sfeer in de lessen. Ik vind je heel vakkundig en deskundig. Je bent en blijft goed op de hoogte van alle yoga vernieuwingen en deelt en beoefend dat met je yogi’s zodat wij ook weer steeds vernieuwend blijven.